Om

Mads Binger

Om mig...

Hvem er jeg og hvad har jeg af erfaring.

 

 

Jeg er en ung fyr som hele mit liv har boet i Odense. Jeg har siden jeg var lille haft stor interesse for elektronik og IT. Jeg startede som mange børn med at skille ting ad, men begyndte hurtigt at lave nye konstruktioner, fremstille små print m.m.

 

Jeg startede ud med Commodore 64, senere blev det Amiga 500 den blev overtaget af først en 80386 og derfra har jeg fuldt udviklingen til nu. Ved siden af elektronik har jeg altid haft interessen for IT, jeg byggede da også selv min pørste PC.

 

Nu har IT udviklet sig meget, men følger stadig med udviklingen, både privat men også i kræft af de jobs jeg har haft.

 

Ved siden af elektronik og IT holder jeg også meget af at lave billeder, dels af mennesker men også af produkter til f.eks. webshops, brochure, databalde m.m. Det er en god afvæksling hvor jeg også kan bruge min viden fra den IT verden.

 

Når jeg så ikke laver roder med elektronik, IT eller fotografering holder jeg meget af at træne, jeg prøver at komme i træningscentret 2 - 3 gange om ugen, det giver en masse ny energi og man kommer i et fantastisk godt humør.

Congue non dictum augue aenean imperdiet dolor rutrum suspendisse lacinia sem pede tellus viverra maecenas neque sapien lacus elit nibh nisl quam mollis tortor velit integer id dui.

Min karriere.

Hvad er min erhvers erfaring, uddannelse, certificeringer og kurser.

 

 

Jeg startede min karriere efter min uddannelse til kommunikationselektriker (tele/data, antenne, alarm og telefoni). Jeg ville gerne ind og arbejde mere med IT så samtidig med at jeg gik på VUC Ringe for at læse nogle HF fag fik jeg arbejde i Kompans IT afdeling.

 

Det var kun meningen jeg skulle have det som fritidsjob, men efter endt skoleår blev det på fuldtid i IT-afdelingen. Da Kompan i starten af år 2000 skiftede hele deres IT system ud på samme tid (lige fra servere til arbejdsstationer) var systemet optimeret så meget at jeg skulle "drage viedere".

 

Jeg fik job hos Danionics A/S i Odense, som var nogle af de første til at udvikle og fremstille lithium ion polymer batterier, her arbejde jeg sammen med kollega med intern drift og support af hele virksomheden. Da Danionics lukkede, og jeg stoppede begyndte jeg at tage nogle Microsoft og CompTIA certificeringer for at dygtiggøre mig inden for IT og for at få papir på nogle af alle de ting jeg kan.

 

I 2007 startede IT-Service Fyn med at servicere private, mindre og mellemstore virksomheder med deres IT. Ved siden af IT startede Foto Service Fyn også op og i en kombination med en blandet hverdag med IT og fotografering som gik rigtig godt i hånd i hånd.

 

Da der i 2014 ikke være kundetilgang nok, var det desværre på tide at lukke virksomhederne, hvilket betyder at jeg skal finde nye udfordringer inden for IT.

Civilstand

 

 

  • Forlovet med pædagogiskassistent, Katrine Holt Jeppesen
  • Kørekort til Personbil (B)
  • Ingen børn
  • Ikke ryger
  • Ren straffeattest

Fritid

 

 

Min fritid bruger jeg på min forlovede, familie og venner. Jeg arbejder meget med elektronik og IT også i fritiden dels fordi det er min hobby men også for at holde mig opdateret. Samtidig træner jeg i Fitness World 2 - 3 gange om ugen for at holde kroppen sund og i god fysisk form.